Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Rhömer BrightLight AR111 CREE XPE 7w 50w helder-wit

Actuele status: In voorraad

Rhömer BrightLight AR111 CREE XPE 7w 50w

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Rhömer BrightLight AR111 CREE XPE 7w 50w

Beschrijving

Overtreffende vervanging voor 50 watt AR111 halogeenspots met dezelfde hoeveelheid maar met een verbruik van slechts 7 watt. Dat is een besparing van 86% op uw elektriciteitsverbruik*. Deze hebben een helder witte kleur dus voor toepassing in bijvoorbeeld winkel of kantoor.

Eenvoudig halogeenspots eruit en ledspots erin! En de levensduur is ruim 10x langer dan van gewone AR111 spots dus bijna nooit meer een spot vervangen. Dat is makkelijk en bespaart u geld!

Brandgevaar of risico op verbranding behoren hiermee tot het verleden omdat ze hooguit de 60 graden halen terwijl halogeenspots al gauw enkele honderden graden bereiken.

(*) Toelichting op het bovenstaande vindt u in "Details" en precieze lichtkleur en andere cijfers in "Specificaties".

€ 56,60

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Energiebesparend: Uitgaande van een elektriciteitsprijs van 25 eurocent per kWh en 6 uur verlichting per dag bespaart u al 118 euro aan elektriciteit in 5 jaar. De lamp heeft dan 11.000 uur gebrand maar kan nog vele jaren mee.

Lichtkwaliteit: In deze lamp zitten 7 nieuw type Cree XP-E LEDs van ieder 1 watt van een hoge efficiëntieklasse en een helder witte kleurgroep. De combinatie met efficiënte driver elektronica en uiterst heldere lenzen maakt dat onze ledlampen de grootste opbrengst van het mooiste licht hebben.

Levensduur: Essentieel voor een goede levensduur zijn het gebruik van degelijke LEDs, kwalitatieve elektronische bouwstenen in de driver schakeling en goede koeling. Dankzij onze kennis en ervaring op dit gebied voldoen de lampen van Ledlampen Discount hier zonder meer aan.

Veiligheid: Brandgevaar of risico op verbranding door aanraking behoren tot het verleden omdat deze ledspots hooguit 60 graden halen terwijl halogeenspotjes al gauw enkele honderden graden bereiken.

Vragen of opmerkingen? Mail!

Specificaties

Beschrijving Rhömer BrightLight AR111 CREE XPE 7w 50w helder-wit
Fitting gu53
Verbruik (Watt) 7
Lichtsterkte (Watt) 50
Stralingshoek (graden) 45
Dimbaar ja
Lichtkleur Helder wit
Lichtkleur (K) 3000
Garantie 24
Lengte (mm) 58
Doorsnede (mm) 110
Gewicht (gram) 309
Artikelnummer 050c AR111 gu53 cr7x1 45g 3000