Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Klantenservice

Winkelen bij Ledlampen Discount is eenvoudig, veilig en voordelig. Betaal met iDEAL, per Bank Overschrijving of PayPal. Gratis verzending binnen NL al vanaf 40 Euro en België vanaf 80 Euro. Alleen kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs.

Mocht het ondanks dit alles toch een keer niet goed gaan dan heeft u een zichttermijn van 14 dagen en 2 jaar garantie.

Voor de details leest u hieronder verder.

Verzending en levering

Verzenden gebeurt standaard met Post NL. Naar Nederland is dit gratis voor bestellingen vanaf € 40 en naar België vanaf € 80. Daaronder betaald u voor verzending naar Nederland € 5,95 en naar België € 13,00.

Na verzending informeren wij u per e-mail dat het pakket onderweg is. In die e-mail staat een link die u na aanklikken automatisch naar de Post NL site brengt. U hoeft zelf geen gegevens meer in te vullen, die worden automatisch ingevuld.

Account aanmaken en inloggen of niet?

Voor het aanmaken van een account (registreren) zijn alleen uw naam en e-mailadres nodig. Maar ook wie zich niet registreert kan alle informatie op de site bekijken en zelfs bestellingen doen.

Bent u nou producten aan het uitzoeken die u wilt kopen of wilt u de nieuwsbrief ontvangen of de inhoud van uw winkelwagen bewaren voor later? Dan kunt u zich beter wel even registreren. Het is zo gebeurd en in ons Privacy Statement kunt u lezen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn.

account aanmaken
inloggen

Betalen met iDEAL of via Bank Overschrijving

U kunt met iDEAL of via Bank Overschrijving betalen. Betalen met iDEAL gaat sneller maar hiervoor moet u wel over internetbankieren beschikken. Heeft u dit niet, kies dan voor betalen per "Bank Overschrijving". Met iDEAL maakt u bij het afrekenen automatisch contact met uw eigen bank. Dit gebeurt zoals het hoort op een beveiligde pagina (te herkennen aan het slotje in uw internetbrowser). Uw bankgegevens komen nooit bij ons in handen. Een geslaagde betaling wordt direct door uw bank aan ons bevestigd. Daarna informeren wij u hiervan per e-mail. Hierin staat dat de status van de bestelling gewijzigd is in "Betaling ontvangen". U weet dan dat alles goed verlopen is en u onze zending snel mag verwachten.

Betalen per Bank Overschrijving duurt wel iets langer maar u heeft er alleen een bank- of girorekening voor nodig. U houdt het betalen volledig zelf in de hand. Aan het eind van de bestelling ontvangt u onze bankgegevens en maakt u het bedrag zelf over. Zo gauw de betaling voor ons zichtbaar is informeren wij u hiervan per e-mail. Hierin staat dat de status van de bestelling gewijzigd is in "Betaling ontvangen". U weet dan dat alles goed verlopen is en dat u onze zending snel mag verwachten.

naar betalen

Gebruik van ledverlichting

Door het hogere rendement van ledverlichting produceert het lang niet zoveel warmte als een halogeen- of gloeilamp. Toch is het belangrijk dat de weinige warmte die geproduceerd wordt wel weg kan. Hiervoor is het belangrijk dat de omgevingtemperatuur de 40°C niet overschrijdt. Let er hierbij ook op dat :

(1) De ruimte waarin de ledlamp zich bevindt ruim bemeten is

(2) of de bovenkant van die ruimte open is

(3) en de lamp zelf of het armatuur zich niet in direkt zonlicht bevinden.

Garantie

Op alle op ledlampendiscount.nl verkochte producten zit 2 jaar garantie. Als u vermoedt dat een artikel buiten uw schuld om niet (meer) goed functioneert, meld dit dan per e-mail aan klantenservice@ledlampendiscount.nl. Schrijf hierin minimaal het bestelnummer, om welk artikel van die bestelling het gaat en wat de klacht precies is. U kunt, als het gebrek zichtbaar is, ook foto's meesturen. We nemen dan contact met u op de nodige stappen te bepalen om het probleem op te lossen. Stuur de artikelen in ieder geval niet zomaar terug voordat er afstemming met de klantenservice is.

Zichttermijn

De zichttermijn bij webwinkels is ter vervanging van de mogelijkheid om het product te kunnen bekijken zoals u dat in een winkel. Dit wil zeggen dat u het product thuis mag bekijken zoals u in de winkel zou doen. Hierbij blijft de verpakking in tact en kunt u het artikel alleen proberen.

Voor retourneren tijdens de zichttermijn hoeft u vooraf geen contact op te nemen. Zorg wel dat u voldoende informatie verstrekt zodat duidelijk is van wie de retour komt.

Contact

Omwille van flexibiliteit en traceerbaarheid geven wij de voorkeur aan communicatie per e-mail. Doorgaans ontvangt u binnen 2 uur reactie. Stuur uw e-mail naar klantenservice@ledlampendiscount.nl. Toch is het soms nodig om even iemand te spreken en zaken kort te sluiten. In dat geval belt u 06-22468771 (ma. t/m vr. van 9 tot 17u). Telefonische toezeggingen moeten wel per e-mail bevestigd zijn.