Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Biljartverlichting HCR Prinsen in Haarlo

LED biljartverlichting bij HCR Prinsen in Haarlo

Biljart verlichting Rhömer Pendule HQ bij Prinsen in Haarlo

Op 4 december 2013, 2 dagen voor het 3-daagse Nederlans Kampioenschap, is bij HCR Prinsen in Haarlo nieuwe biljartverlichting aangebracht. De bestaande verlichting was al boven gemiddeld maar de nieuwe verlichting is nog egaler, bijna 4 keer zo krachtig en grenst qua kleur aan daglicht. Hiervan is bekend dat mensen zich hierbij beter en langer kunnen concentreren. Zaken die de prestaties van de wereldtop die hier speelt wel eens positief zouden kunnen ondersteunen.

Hiervoor is gebruik gemaakt van één Rhömer Pendule HQ LED armatuur van 200w per biljart. Door de speciale LED en sturing die hierin gebruikt worden is het licht heel krachtig en helder maar blijft het egaal en rustig. Dit maakt de Pendule HQ serie de verlichting bij uitstek voor het eenvoudig verlichten van plaatsen waar mensen langdurig geconcentreerd moeten presteren.

Bij Prinsen speelt de wereldtop uit de biljartwereld en vanuit deze speelzaal in Haarlo worden geregeld wedstrijden gestreamed naar biljart.tv zodat ze wereldwijd live bekeken kunnen worden. Ook hiervoor is een goede verlichting belangrijk, maar wat is er mooier dan de emotie in het gezicht van die topspeler die die éne bal net wél, tja... of net niet raakt? Niets ontgaat de camera's nu meer. En doordat nu slechts 1 armatuur in het midden van het biljart volstaat, is de schaduw altijd naar achteren gericht. Hierdoor valt de schaduw van de speler nog maar zelden op het biljart.

Dit weekend op 6,7 en 8 december 2013 is bij HCR Prinsen in Haarlo het NK Ankerkader 71/2 ereklasse. De deelnemers zijn:

H.T.H. Tilleman jr. - Dronten
M.J.A. van Silfhout - Dieren
R.F.P.A. Swertz - Afferden
R. Luijsterburg - Oudenbosch
R. Tull - Alphen aan de Rijn
G.J. Veldhuizen - Wageningen
D.J.A. Timmers - Oss
M.R.P.M. van Bochem - Kranenburg (Duitsland)