Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Ledlampen Discount...betaalbare kwaliteit!

Rhömer BrightLight GU5.3 CREE XPE 6w 35w warmwit

Actuele status: In voorraad

Rhömer BrightLight GU5.3 CREE XPE 6w 35w warmwit

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Rhömer BrightLight GU5.3 CREE XPE 6w 35w warmwit

Beschrijving

De 1-op-1 vervanging voor 35 watt halogeenspotjes met dezelfde hoeveelheid en dezelfde kleur licht maar met een verbruik van slechts 6 watt. Dat is een besparing van 83% op uw elektriciteitsverbruik*.

Eenvoudig halogeenspotjes eruit en ledspotjes erin! En de levensduur is ruim 10x langer dan van halogeenspotjes dus bijna nooit meer een spotje vervangen. Dat is makkelijk en bespaart u geld!

Brandgevaar of risico op verbranding behoren hiermee tot het verleden omdat ze hooguit de 60 graden halen terwijl halogeenspotjes al gauw enkele honderden graden bereiken.

(*) Toelichting op het bovenstaande vindt u in "Details" en precieze lichtkleur en andere cijfers in "Specificaties".

€ 24,95

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Energiebesparend: Uitgaande van een elektriciteitsprijs van 25 eurocent per kWh en 6 uur verlichting per dag bespaart u al 80 euro aan elektriciteit in 5 jaar. De lamp heeft dan 11.000 uur gebrand maar kan nog vele jaren mee.

Lichtkwaliteit: In deze lamp zitten 3 nieuw type Cree XP-E LEDs van ieder 2 watt van een hoge efficiëntieklasse en een warm witte kleurgroep. De combinatie met efficiënte driver elektronica en uiterst heldere lenzen maakt dat onze ledlampen de grootste opbrengst van het mooiste licht hebben.

Levensduur: Essentieel voor een goede levensduur zijn het gebruik van degelijke LEDs, kwalitatieve elektronische bouwstenen in de driver schakeling en goede koeling. Dankzij onze kennis en ervaring op dit gebied voldoen de lampen van Ledlampen Discount hier zonder meer aan.

Veiligheid: Brandgevaar of risico op verbranding door aanraking behoren tot het verleden omdat deze ledspots hooguit 60 graden halen terwijl halogeenspotjes al gauw enkele honderden graden bereiken.

Vragen of opmerkingen? Mail!

Specificaties

Beschrijving Rhömer BrightLight GU5.3 CREE XPE 6w 35w warmwit
Fitting gu5.3
Verbruik (Watt) 6
Lichtsterkte (Watt) 35
Stralingshoek (graden) 45
Dimbaar nee
Lichtkleur Nee
Lichtkleur (K) Nee
Garantie 24
Lengte (mm) 44
Doorsnede (mm) 50
Gewicht (gram) 43
Artikelnummer 051c mr16 gu5.3 cr2x3 2700